Nytt program – Amazing Women – ett ledarprogram för kvinnor

Stärk ditt personliga ledarskap och skapa hållbar utveckling

Med fokus på din utveckling som ledare, ditt självledarskap och din emotionella intelligens möter du kvinnor från olika branscher och utvecklar både dig själv och ditt professionella nätverk. Vi har initiativet, Golden Rules of Leadership, som grund i vårt ledarskapsprogram med den globala intentionen att få fler talangfulla kvinnor att ta sig till högre positioner. 

Du får;

 • Stärkt självledarskap för hållbar utveckling.
 • Kraftfulla verktyg för att skapa bestående beteendeförändringar.
 • Utveckla sitt personliga ledarskap och sina styrkor för att leda andra och i förändring.
 • Personlig retorik och kommunikation i ledarskapet

Innehåll:

Programmet innehåller coachning, utbildning och mentorskap och bygger på forskning inom ledareffektivitet, emotionell intelligens, neuroscience och mindfulness. 

Vem kan delta

 • Du som är ledare/chef/specialist och vill ta dig till högre positioner.
 • Du som vill utveckla ditt självledarskap, din förmåga att leda andra samt din förmåga att driva och utveckla verksamheten med emotionell intelligens (EQ) som grund.

När

Programmet pågår under fem heldagar. Nästa grupp startar 7-8 maj.Mellan tillfällena ges coaching och mentorskap.

 • 7-8 maj
 • 2 juni
 • 26 augusti
 • 23 september
 • 23 oktober (1h webinar)

Investering

49 500 kr inklusive kost (moms tillkommer)

Du får:

 • 5 heldagar utbildning i Norrköping
 • 4 individuella coaching tillfällen
 • En egen mentor
 • EQ självskattning
 • Ett professionellt nätverk
 • Kost och fika

Anmälan och mer information

Kontakta Annica eller Matthias alternativt använd formuläret nedan. Info kring vår samarbetspartner hittar du på – http://www.amazingleaders.se/

Referenser

Vi har nu fler än 100 modiga ledare från många olika branscher i nätverket. Hör vad några av dem säger om programmet.

Vad har programmet gjort för dig?

”Amazing Women är mer än en kurs. Det är ett program som gett mig en helhet; utbildning, coaching, mentorskap samt ett fantastiskt nätverk. Programmet har gett mig möjlighet att utvecklas i min ledarroll och gett mig inspiration. Dels inspiration via proffsiga föreläsare men även genom det som mina kurskamrater delade med sig av.

Efter och mellan kurstillfällena har jag haft tid att reflektera, bolla och diskutera med min mentor samt använda coaching till att diskutera det som är viktigt för just mig. Jag har blivit medveten om mina starka och svaga sidor, hur jag uppfattas och hur jag i mitt ledarskap kan använda coaching. Framför har jag lärt mig hur jag kan utveckla andra genom att förstärka mina starka sidor och bejaka det jag tror på. Programmet har gett mig en nyfikenhet och trygghet att våga testa andra infallsvinklar och sätt att leda mina medarbetare – samtidigt som jag inte tummar på mina värderingar.”

Therese Jergmar, fd talangfull ledare på SEB, nu H&M

”Under programmet har jag funnit insikter hos mig själv som jag numera kan använda för att utveckla mig själv och därigenom andra. Jag har fått förståelse för hur mina emotionella egenskaper hänger samman med mitt ledarskap och jag har fått effektiva verktyg för att arbeta med dessa. Jag kan varmt rekommendera programmet till andra!”

Malin Flinth, Årets Talang på Body Shop

”Genom programmet har jag fått tid att reflektera kring vem jag är som ledare och vad som är viktigt för mig i mitt ledarskap. Jag har blivit starkare i tron kring vad mina styrkor som ledare är och hur jag ska utveckla och använda mig av dem i mitt ledarskap. Jag har byggt upp ett värdefullt nätverk och fått ta del av andras erfarenheter vilket gett nya perspektiv på ledarrollen.

Jessica Levander, förebild och ledare på Svenska Kraftnät

”Amazing Women har fått mig att utvecklas i mitt ledarskap. Med teori, praktiska övningar och reflektion har jag både tränat och utvecklat min visionära sida som ledare och fått en ökad självkännedom. Dessutom har jag fått ett professionellt nätverk med likasinnade – kvinnor som vill utvecklas och ta ledande positioner i näringslivet – och det är otroligt värdefullt. Jag kan varmt rekommendera programmet.”

Janna Sundwall, CEO, Partner & Nordic Client Director at Geelmuyden Kiese Denmark

Ta möjligheten att skapa ett hållbart ledarskap i din organisation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s